15:00

Högaborgs BK

Referat

Referat: Båstads GIF - Högaborgs BK

En chocköppning av motståndarna som innebar att vi lå under med 2-0 efter 5 minuter, eller var det vi själva som inte var med från början den frågan kan man ju fundera på.
Vi ryckte dock upp oss och i halvtid hade vi både reducerat och gått förbi då vi hade vänt till ledning med 4-2.
Det hela slutade med seger 5-2 och vi hade många lägen att göra ännu fler mål. Vi sliter mycket och vågar inte riktigt lira boll som vi vet att vi kan, en del utvisningar som vi själva orsakade kanske är en anledning till detta. Fast det är sånt som händer i stridens hetta, vi vet att killarna vill väldigt mycket. Våra sista 10 minuter är riktigt bra och då lirade vi verkligen fin fotboll, trots att vi var en man mindre på planen. Snyggt som bara den, något att ta med oss.
En del killar som fick byta positioner idag och de gjorde det riktigt bra.
Känner mig lte hes efter matchen, ber om ursäkt om jag skrek för mycket idag. Jag vill så gärna att vi får in tänket med åtrerövring och press-spel och då blev jag kanske för ivrig.

Nu är det 2 veckor till nästa match för vårt 05-lag.